vrijdag 11 december 2015

Door de tand des tijds...

Beste lezer,

Allereerst ben ik erg verrast over hoe snel ik al een aantal reacties kreeg op mijn 1e blogbericht!
Dat had ik echt niet verwacht! Heel erg bedankt allemaal,  ontzettend leuk!
Leuk om te zien dat daar ook een paar bekenden bij zitten, zelfs van mensen waar ik niet van wist dat ze ook bloggen!

Ik ben al even bezig geweest om de volgknop toe te voegen aan mijn blog maar ben er nog niet achter hoe dat werkt, dus als iemand mij dat kan uitleggen, graag !

Enige tijd geleden liep ik over een woonboulevard. Na een bezoek gebracht te hebben aan de alom bekende Leen Bakker en Kwantum (zonder wat te kopen overigens) viel mijn oog op een grote poster van een meubelzaak waarop met grote letters Sale en Leegverkoop, korting t/m 80% stond, vanwege een verhuizing.

Ik weet niet hoe dat bij jullie werkt maar zo'n poster werkt bij mij (meestal) als een soort magneet, dan 'moet' ik eigenlijk wel een kijkje gaan nemen, want ja je weet maar nooit wat je anders aan je neus voorbij laat gaan!? Herkenbaar?

Echter was ik nog nooit in deze meubelzaak geweest en het was de een na laatste dag voor de verhuizing dus het zag er aardig uitgestorven uit. Ik heb toen even staan twijfelen of ik wel naar binnen zou gaan want ik had niet echt de behoefte om door de eerste de beste verkoper aangesproken te worden. Maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn 'angst' . Ik ging direct bij de accessoires kijken want naar meubels was ik niet op zoek.

Daar zag ik dit grote, roestachtige tandwiel liggen. Het lijkt net alsof hij heel oud is en de tand des tijds met moeite heeft doorstaan, ik hou ervan! Echter zonder voetstuk maar met slechts de stang die er ook nog eens los naast lag. Maar voor het luttele bedrag van €3,50 mocht ik hem meenemen, en daar hoefde ik dan ook geen moment over na te denken!

Thuis gekomen heb ik de stang goed vastgelijmd en van een ( enorm zware) metalen voet voorzien.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Fijn weekend toegewenst!

Groetjes Marieke

ps. Op bovenstaande foto lijkt het alsof hij een beetje scheef staat, dit is echter niet het geval maar komt door het fotograferen. 12 opmerkingen:

 1. Hallo Marieke, wat leuk dat je een blog bent begonnen na eerst een jaar stille volger geweest te zijn. Het is een verlaging hoor. Maar dat merk je nog wel hihi...
  Leuk ornament heb je gemaakt.

  Om je te kunnen volgen (wat overigens ook kan zonder die link) ga je op je dashbord naar indeling en dan naar gadget toevoegen. Dan staat daar ergens de link volgen tussen.
  Mocht je er niet uitkomen dan roep je maar.

  Groetjes lia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lia,

   Leuk dat je een bericht achterlaat.

   Een verlaging of een verslaving? Dat laatste heb ik al meer gehoord :)

   Bedankt voor je uitleg, ik heb daar al gekeken maar kon dat gadget niet vinden ('t zal wel aan mij liggen vrees ik :) Weet je hoe hij heet toevallig?

   Groetjes Marieke

   Verwijderen
 2. Leuk ding zeg! En dat voor die prijs :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ding zeg! En dat voor die prijs :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marieke,
  Wat een mooi ornament! Ben volger geworden. Ik blog zelf niet, maar blogs volgen is ook heel verslavend hoor!! Zo leuk om mee te mogen kijken.

  Groetjes, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Klazina,

   Wat leuk dat je een berichtje achterlaat! Stille volger zijn is inderdaad ook erg leuk, weet ik alles van! Welkom in ieder geval :)

   Verwijderen
 5. Hoi! Ik heb je gevonden en volg je natuurlijk!
  Mooi ornament geworden joh!
  Ook ik heb het stof van mijn blog afgeblazen, nu met het restylen van alle kasten heb ik weer blog inspiratie genoeg!

  We houden contact!
  Groetjes van Priscilla
  creatodapris.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Priscilla,

   Leuk dat je mij ook volgt! En zoals gezegd, leuk dat je ook weer blogt. Ik denk dat er altijd wel periodes zijn waarin je meer/minder blogt.. Maar inderdaad handig als je meerdere projecten hebt gedaan, dan heb je weer wat achter de hand om te plaatsen (als je eens geen inspiratie mocht hebben).

   Groetjes Marieke

   Verwijderen
 6. Hai Marieke, leuk dat tandwiel en dat voor maar zo weinig geld. Ik heb me inmiddels aangemeld hoor als volger!!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk een nieuwe blog, ben je gaan volgen!
  Fijne dagen, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Mariekerke, leuk dat je nu zelf een blog bent begonnen. Zo is het bij mij ook gegaan. Inmiddels blog ik al 3 jaar tsjonge. Leuk ornament heb je gevonden. En wat woon je in een leuk huis zeg. Ik ga je ook volgen.

  Fijne feestdagen, Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Marieke bedoel ik, rare spelling check van mijn tablet ;)

   Verwijderen