woensdag 27 juli 2016

Terug van weggeweest...

Beste volgers,

Na een (te)lange blogstilte nu eindelijk weer een bericht van mij. Eind maart kregen wij de sleutel van ons huis en vanaf die tijd zijn we druk geweest met klussen, klussen en klussen en de laatste voorbereidingen te treffen voor onze bruiloft.  Omdat we maar 2,5maand hadden om ons huis af te krijgen schoot het plaatsen van een blog erbij in.

Op donderdag 16 juni (makkelijke datum om te onthouden 16-06-16) zijn wij getrouwd! We hebben echt een fantastische en mooie dag gehad een kijken/denken er met veel plezier aan terug! De dagen ervoor hielden we nauwlettend het weer in de gaten. En kwam de regen op maandag, dinsdag en  woensdag met bakken uit de lucht,op onze dag was er n prachtige strakblauwe lucht, een heerlijk zonnetje en was het zo'n  21 graden. Perfect weer om te trouwen!
Omdat jullie wellicht benieuwd zijn kunnen jullie via de link de blog van onze fotograaf bekijken, zo krijgen jullie ook een kleine impressie van onze dag. http://www.fotografiegertenbach.nl/blog/2016/06/bruiloft-marieke-en-rick/

Gelukkig waren we op tijd klaar met klussen.  Wel moe(s)ten we nog het één en ander kopen en ophangen zoals bijv verlichting. Maar ach dat maakt niet uit, een interieur is niet in één  dag gevormd en ziet vaak pas als je klaar bent met klussen waar je plek hebt voor iets, hoe groot enz.

Ik hoop het bloggen nu weer op te gaan pakken maar ga eerst genieten van onze huwelijksreis naar Curaçao! Hieronder twee foto's die alvast een kleine indruk geven van ons huis.4 opmerkingen:

 1. Leuk weer iets van je te lezen,Marieke.
  En Gefeliciteerd met je huwelijk.
  En nu ga ik snel even je foto's bekijken,via
  de Link.
  En veel plezier tijdens je huwelijksreis.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat zijn de foto's gaaf...echt een hele mooie herinnering aan deze geweldige dag! Ik wens jullie een heerlijke huwelijksreis...lekker nagenieten!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met jullie huwlijk en een hele fijne huwlijksreis.
  Ik ga de trouwfoto's op mijn gemak bekijken.
  De foto's van het huis zijn in iedergeval erg leuk!
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, welkom terug , haha.
  En nog van harte gefeliciteerd met je huwelijk!
  Nu lekker genieten van je huwelijksreis.....
  Liefs,Sandra

  BeantwoordenVerwijderen